ReykjaviNameGrondbestendigheid van de distributietransformatoralle

  • vrijgavetijd:2022-11-30 19:18:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:412
  • Korte omschrijving:

    ReykjaviName, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en

Artikel inhoud
de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

ReykjaviNameVeel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid,ReykjaviNamePrijslijst van de transformator 3150kva, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

VlaardingenLook van olie van gietijzeren delen

Korte invoering van de nullijn van de transformator

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,ReykjaviNameMarktprijs van scb11 droge transformator, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.


ReykjaviNameGrondbestendigheid van de distributietransformatoralle



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Veiligheid en gezondheidEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Verspreiding van het geluid van droge transformator


ReykjaviNameGrondbestendigheid van de distributietransformatoralle



Dry type transformator bedrijf

Standaard voorschriftenFabriek voor elektrische transformatoren

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

ReykjaviNamelekkage van olie bij loopflens

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,ReykjaviNameCode voor de installatie van elektrische transformatoren, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

ReykjaviNameOverige productinformatie
  • BrusselBordbrug van aluminiumlegeringWat is de ontwikkeling en betekenis in de 21e eeuw?

    BrusselBordbrug van aluminiumlegeringWat is de ontwikkeling en betekenis in de 21e eeuw?

  • Prouskov.Hydraulische instapbrug Vaste instapbrugIntroductie en gebruiksmomenten

    Prouskov.Hydraulische instapbrug Vaste instapbrugIntroductie en gebruiksmomenten

  • ElblagNameMobiel hefplatformWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?

    ElblagNameMobiel hefplatformWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?

  • AntibesPodiumhefplatformWat zijn de stappen om correct te werken?

    AntibesPodiumhefplatformWat zijn de stappen om correct te werken?

  • Beverlijk.Hydraulisch hefplatformWat is de codenaam en legmethode van?

    Beverlijk.Hydraulisch hefplatformWat is de codenaam en legmethode van?

  • SzarvasNameKleine hydraulische hef- en nivelleringdirect materiaal

    SzarvasNameKleine hydraulische hef- en nivelleringdirect materiaal

  • SzarvasNameVolautomatisch hydraulisch hefplatformVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

    SzarvasNameVolautomatisch hydraulisch hefplatformVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

  • SzarvasNameHydraulisch hefplatform met geleiderailSterke en zwakke punten in productgebruik

    SzarvasNameHydraulisch hefplatform met geleiderailSterke en zwakke punten in productgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!